Cateva cuvinte despre masaj:

 

Actiunea masajului are darul se a alina suferinta, de a vindeca dar mai ales de a preveni.
Influentele directe asupra pielii si a functiilor sale sunt multiple:

 

Imbunatatirea calitatii, elasticitatii si redarea aspectului neted;
Prin masaj se indeparteaza impuritatile, celulele cornoase, stimulandu-se cresterea celulelor tinere;
Se deschid canalele de excretie favorizandu-se eliminarea substantelor sebacee (grase);
Stimuleaza nutritia pielii pastrandu-i aspectul tanar;
Asigura echilibrul circulatiei sangelui si a limfei, stimuland schimburiule nutritive locale si grabind
evacuarea reziduurilor metabolice;
Favorizeaza resorbtia si scaderea depositelor de grasime din tesuturi;
Combate oboseala si ajuta la refacerea energiei;
Elimina congestiile si stazele din tesuturi si organe;
Modifica pe cale reflexa, calitatea sangelui si a vaselor de sange.

 

Ce tipuri de masaj v-am pregatit:

MASAJ ANTICELULITIC Masajul anticelulitic este una dintre cele mai rapide metode de a scapa de celulita. Acesta face pielea mai sanatoasa, imbunatateste circulatia si ajuta la scaparea rapida a aspectului de coaja de portocala.

 

MASAJ DE RELAXARE – Masajul de relaxare este recomandat tuturor celor care desfasoara diverse activitati fizice solicitante, dar mai ales celor care desfasoara o activitate intelectuala ce presupune si un mare grad de sedentarism. Chiar si dupa o sedinta de masaj pe saptamana se vor putea simti efectele benefice ale sale.

 

REFLEXOTERAPIE – Reflexoterapia reprezinta stiinta prin care, cu ajutorul degetelor, pacientului ii sunt stimulate punctele reflexogene din talpa sau palma, zone care corespund unei anumite glande, organ sau parte a corpului. Stimularea presupune apasarea sau masajul circular (in cazul zonelor intinse-intestinul subtire) a acestor puncte reflexogene, care elibereaza tensiunea din corp, relaxeaza si normalizeaza toate functiile organismului, redand energia si echilibrul.

 

DRENAJ LIMFATIC – Este un masaj care stimuleaza ganglionii limfatici unde sunt retinute toxinele in organism. Prin exercitarea unei presiuni asupra acestor ganglioni, toxinele acumulate sunt eliminate in limfa care circula prin tot organismul. Astfel, sunt eliminate aceste toxine si la fel si apa retinuta de organism. Prin eliminarea acestor toxine si a excesului de apa se contribuie si la ameliorarea aspectului celulitei.

 

Alte Informatii sau Rezervari:

 

Pentru mai multe informtii sau rezervari, va rugam sunati la telefon: 0731 227 746 - Sorin Marian sau completati formularul de mai jos.

 

Prezentare Video:

 

Formular contact:

Nume: