facebook

gymhouse-main-998x450

ANUNT INFORMATIV

 

  • INCEPAND CU DATA DE 8 NOIEMBRIE 2018 ACCESUL IN CLUBUL NOSTRU ESTE REZERVAT MEMBRILOR. ACCESUL SE FACE PE BAZA DE CARD MAGNETIC .


  • PLATA COTIZATIILOR DE MEMBRU SE POATE FACE LA RECEPTIA NOASTRA DE LUNI PANA VINERI INTRE ORELE 18-21 SAU LA ORICE ORA CU CARDUL ACCESAND SECTIUNEA "PLATI ONLINE" DIN MENIUL DE MAI SUS.


  • MEMBRII NOSTRI CARE NU DETIN INCA UN CARD MAGNETIC SAU A CAROR CARD A EXPIRAT, POSESORII DE 7CARD SAU CEI CARE DORESC SA INTRE OCAZIONAL DOAR PE BAZA DE SEDINTA SUNT RUGATI SA APELEZE UNUL DINTRE NUMERELE DIN SECTIUNEA DE CONTACT PENTRU A LI SE FACILITA ACCESUL.

 

 

Gymhouse - Sala Fitness Drumul Taberei

Din pasiunea pentru sport, Clubul sportiv Gym House Drumul Taberei si-a inceput activitatea in Bucuresti in 2006, cu o sala de fitness deschisa pe Bd. Timisoara nr. 16, sector 6. Un an mai tarziu, ne-am extins activitatea cu o sala cocheta de aerobic si dans. Actualmente Gym House ocupa un spatiu de aprox 600 m2, pe strada Sergent Moise Constantin nr 5C al aceluiasi cartier, Drumul Taberei, in zona Mall Plaza, la numai 2 minute de prima noastra locatie.

La GymHouse Drumul Taberei suntem preocupati de fitness, dansuri, autoaparare, intr-un cuvant, sanatate. Oferim o atmosfera tinereasca si facilitati care includ echipamente cardiovasculare, circuite de tonifiere, greutati libere, studio de dans. Indiferent de obiectivele dumneavoastra, va vom ajuta sa le realizati. Oferim un mediu motivant si distractiv, precum si expertiza prin intermediul personalului nostru. Stim ca o viata sanatoasa reprezinta mai mult decat exercitii fizice. Este vorba de a te simti confortabil in propria piele, cu o atitudine sanatoasa si bineinteles o doza sanatoasa de distractie.

GymHouse Sala Fitness Bucuresti, sector 6, Drumul Taberei.

 

 

AUTOPIESEONLINE24.RO

www.cel.ro