Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ANUNT INFORMATIV

 

Incepand cu data de 8 noiembrie programul salii va fi prelungit astfel:

 

ZILNIC : NON STOP

 

In intervalul orar 05:00 -13:30 si 21:30 – 05:00 accesul se va face monitorizat exclusiv folosind noile carduri magnetice de membru. Pentru a putea beneficia de aceasta facilitate va rugam solicitati la receptie noul card de membru.

Alte  detalii legate de implementarea noului program sau orice alta intrebare legata de activitatea noastra puteti obtine la receptie sau telefonic la numerele : 0314324634 sau 0766325584.

In cazul in care unul dintre clientii 7Card  sau nutriShop.ro precum si manusi-fitness.ro doresc acces in incinta salii in intervalul de acces monitorizat sunt deasemnea rugati sa sune pe unul dintre numerele de mai sus pentru a li se facilita accesul.

 

 

Gymhouse - Sala Fitness Drumul Taberei

Din pasiunea pentru sport, Clubul sportiv Gym House Drumul Taberei si-a inceput activitatea in Bucuresti in 2006, cu o sala de fitness deschisa pe Bd. Timisoara nr. 16, sector 6. Un an mai tarziu, ne-am extins activitatea cu o sala cocheta de aerobic si dans. Actualmente Gym House ocupa un spatiu de aprox 600 m2, pe strada Sergent Moise Constantin nr 5C al aceluiasi cartier, Drumul Taberei, in zona Mall Plaza, la numai 2 minute de prima noastra locatie.

La GymHouse Drumul Taberei suntem preocupati de fitness, dansuri, autoaparare, intr-un cuvant, sanatate. Oferim o atmosfera tinereasca si facilitati care includ echipamente cardiovasculare, circuite de tonifiere, greutati libere, studio de dans. Indiferent de obiectivele dumneavoastra, va vom ajuta sa le realizati. Oferim un mediu motivant si distractiv, precum si expertiza prin intermediul personalului nostru. Stim ca o viata sanatoasa reprezinta mai mult decat exercitii fizice. Este vorba de a te simti confortabil in propria piele, cu o atitudine sanatoasa si bineinteles o doza sanatoasa de distractie.

GymHouse Sala Fitness Bucuresti, sector 6, Drumul Taberei.

AUTOPIESEONLINE24.RO