facebook

gymhouse-main-998x450

ANUNTURI INFORMATIVE

 

Hotărârea de Guvern de modificare şi completare a HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie, adoptată joi şi publicată în Monitorul Oficial, prevede urmatoarele măsurile pentru prevenirea şi limitarea răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2, masuri care intră în vigoare din data de 15 Octombrie 2020.

„Se instituie obligaţia pentru operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări servicii în spaţii închise şi/sau deschise publice şi/sau private să îşi organizeze şi să desfăşoare activitatea în intervalul orar 5,00 - 21,00.”

In vedere punerii in aplicatie a acestei obligatii va informam ca incepand de Luni 9 Noiembrie 2020 programul salii se va incheia zilnic la ora 21 si se va relua urmatoarea zi la ora 5.

Va rugam sa va organizati antrenamentul pentru a putea respecta acest program.

 

 

  • ACCESUL IN CLUBUL NOSTRU ESTE REZERVAT MEMBRILOR. ACCESUL SE FACE PE BAZA DE CARD MAGNETIC .


  • PLATA COTIZATIILOR PRECUM SI ELIBERAREA CARDURILOR DE MEMBRU SE FACE LA RECEPTIA NOASTRA ASTFEL: LUNI, MIERCURI, VINERI INTRE ORELE 18-21 SI MARTI, JOI INTRE ORELE 12-16 SAU LA ORICE ORA, ONLINE, ACCESAND SECTIUNEA "PLATI ONLINE" DIN MENIUL DE MAI SUS.


  • POSESORII DE 7CARD SAU ESX POT FOLOSI FACILITATILE NOASTRE IN REGIM DE 24 ORE DUPA CE ACHZITIONAZA UN CARD MAGNETIC DE LA RECEPTIA NOASTRA.

     

  • PENTRU ORICE ALTE SOLICITARI SAU INTREBARI VA RUGAM SA NE CONTACTATI FOLOSIND SECTIUNEA DE CONTACT.

 

 

Gymhouse - Sala Fitness Drumul Taberei

Din pasiunea pentru sport, Clubul sportiv Gym House Drumul Taberei si-a inceput activitatea in Bucuresti in 2006, cu o sala de fitness deschisa pe Bd. Timisoara nr. 16, sector 6. Un an mai tarziu, ne-am extins activitatea cu o sala cocheta de aerobic si dans. Actualmente Gym House ocupa un spatiu de aprox 600 m2, pe strada Sergent Moise Constantin nr 5C al aceluiasi cartier, Drumul Taberei, in zona Mall Plaza, la numai 2 minute de prima noastra locatie.

La GymHouse Drumul Taberei suntem preocupati de fitness, dansuri, autoaparare, intr-un cuvant, sanatate. Oferim o atmosfera tinereasca si facilitati care includ echipamente cardiovasculare, circuite de tonifiere, greutati libere, studio de dans. Indiferent de obiectivele dumneavoastra, va vom ajuta sa le realizati. Oferim un mediu motivant si distractiv, precum si expertiza prin intermediul personalului nostru. Stim ca o viata sanatoasa reprezinta mai mult decat exercitii fizice. Este vorba de a te simti confortabil in propria piele, cu o atitudine sanatoasa si bineinteles o doza sanatoasa de distractie.

GymHouse Sala Fitness Bucuresti, sector 6, Drumul Taberei.

 

 

 

www.cel.ro