facebook

gymhouse-main-998x450

ANUNTURI INFORMATIVE

 

DRAGI MEMBRI, PE PERIOADA STARII DE ALERTA AVEM RUGAMINTEA SA VA PROGRAMATI INAINTEA VENIRII TRIMITAND UN SMS LA 0776 382 191 IN CARE SA MENTIONATI NUMELE SI ORA LA CARE URMEAZA SA VENITI. DACA VENITI INSOTIT MENTIONATI IN SMS SI NUMARUL DE PERSOANE. FOLOSIREA PROSOPULUI IN SALA ESTE OBLIGATORIE! RESTUL REGULILOR IMPUSE DE AUTORITATI IN ACEASTA PERIOADA VOR FI AFISATE IN SALA LA LOC VIZIBIL. NU SE VA PERMITE ACCESUL PERSOANELOR A CAROR TEMPERATURA CORPORALA DEPASESTE 37.3 GRADE.

  • ACCESUL IN CLUBUL NOSTRU ESTE REZERVAT MEMBRILOR. ACCESUL SE FACE PE BAZA DE CARD MAGNETIC .


  • PLATA COTIZATIILOR PRECUM SI ELIBERAREA CARDURILOR DE MEMBRU SE FACE LA RECEPTIA NOASTRA ASTFEL: LUNI, MIERCURI, VINERI INTRE ORELE 18-21 SI MARTI, JOI INTRE ORELE 12-16 SAU LA ORICE ORA, ONLINE, ACCESAND SECTIUNEA "PLATI ONLINE" DIN MENIUL DE MAI SUS.


  • POSESORII DE 7CARD POT FOLOSI FACILITATILE NOASTRE IN REGIM DE 24 ORE DUPA CE ACHZITIONAZA UN CARD MAGNETIC DE LA RECEPTIA NOASTRA.

     

  • PENTRU ORICE ALTE SOLICITARI SAU INTREBARI VA RUGAM SA NE CONTACTATI FOLOSIND SECTIUNEA DE CONTACT.

 

 

Gymhouse - Sala Fitness Drumul Taberei

Din pasiunea pentru sport, Clubul sportiv Gym House Drumul Taberei si-a inceput activitatea in Bucuresti in 2006, cu o sala de fitness deschisa pe Bd. Timisoara nr. 16, sector 6. Un an mai tarziu, ne-am extins activitatea cu o sala cocheta de aerobic si dans. Actualmente Gym House ocupa un spatiu de aprox 600 m2, pe strada Sergent Moise Constantin nr 5C al aceluiasi cartier, Drumul Taberei, in zona Mall Plaza, la numai 2 minute de prima noastra locatie.

La GymHouse Drumul Taberei suntem preocupati de fitness, dansuri, autoaparare, intr-un cuvant, sanatate. Oferim o atmosfera tinereasca si facilitati care includ echipamente cardiovasculare, circuite de tonifiere, greutati libere, studio de dans. Indiferent de obiectivele dumneavoastra, va vom ajuta sa le realizati. Oferim un mediu motivant si distractiv, precum si expertiza prin intermediul personalului nostru. Stim ca o viata sanatoasa reprezinta mai mult decat exercitii fizice. Este vorba de a te simti confortabil in propria piele, cu o atitudine sanatoasa si bineinteles o doza sanatoasa de distractie.

GymHouse Sala Fitness Bucuresti, sector 6, Drumul Taberei.

 

 

 

www.cel.ro