facebook

gymhouse-main-998x450

ANUNT INFORMATIV

 

 

In contextul pandemiei de Coronavirus, in cadrul masurilor luate pentru protejarea populatiei, conducerea statului a luat decizia de a suspenda toate activitatile sportive desfasurate in cadru inchis, aceasta masura ne afecteaza in mod direct si astfel clubul nostru va ramane inchis pana la noi reglementari.

         Toate cardurile de membru vor fi dezactivate incepand  cu data de 18 martie si reactivate dupa terminarea masurii de supendare.

 

Va multumim si sa ne vedem sanatosi cat mai curand!

 

 

 

Due to Coronavirus pandemic, the state leadership has made the decision to suspend all the sports activities carried out in closed enviroment, this measure directly affects us too and therefor our club will remain closed until further regulations.

         All membership cards will be disabled starting March 18 and reactivated after the end of the supending measure.

 

Thank you and see you in good health as soon as possible!

 

 

 

 

  • ACCESUL IN CLUBUL NOSTRU ESTE REZERVAT MEMBRILOR. ACCESUL SE FACE PE BAZA DE CARD MAGNETIC .


  • PLATA COTIZATIILOR PRECUM SI ELIBERAREA CARDURILOR MAGNETICE DE MEMBRU SE FACE LA RECEPTIA NOASTRA DE LUNI PANA VINERI INTRE ORELE 18-21 SAU LA ORICE ORA, ONLINE, ACCESAND SECTIUNEA "PLATI ONLINE" DIN MENIUL DE MAI SUS.


  • POSESORII DE 7CARD POT FOLOSI FACILITATILE NOASTRE IN REGIM DE 24 ORE DUPA CE ACHZITIONAZA UN CARD MAGNETIC DE LA RECEPTIA NOASTRA SAU FARA CARD MAGNETIC DE LUNI PANA VINERI INTRE 18-21.

     

  • PENTRU ORICE ALTE SOLICITARI SAU INTREBARI VA RUGAM SA NE CONTACTATI FOLOSIND SECTIUNEA DE CONTACT.

 

 

Gymhouse - Sala Fitness Drumul Taberei

Din pasiunea pentru sport, Clubul sportiv Gym House Drumul Taberei si-a inceput activitatea in Bucuresti in 2006, cu o sala de fitness deschisa pe Bd. Timisoara nr. 16, sector 6. Un an mai tarziu, ne-am extins activitatea cu o sala cocheta de aerobic si dans. Actualmente Gym House ocupa un spatiu de aprox 600 m2, pe strada Sergent Moise Constantin nr 5C al aceluiasi cartier, Drumul Taberei, in zona Mall Plaza, la numai 2 minute de prima noastra locatie.

La GymHouse Drumul Taberei suntem preocupati de fitness, dansuri, autoaparare, intr-un cuvant, sanatate. Oferim o atmosfera tinereasca si facilitati care includ echipamente cardiovasculare, circuite de tonifiere, greutati libere, studio de dans. Indiferent de obiectivele dumneavoastra, va vom ajuta sa le realizati. Oferim un mediu motivant si distractiv, precum si expertiza prin intermediul personalului nostru. Stim ca o viata sanatoasa reprezinta mai mult decat exercitii fizice. Este vorba de a te simti confortabil in propria piele, cu o atitudine sanatoasa si bineinteles o doza sanatoasa de distractie.

GymHouse Sala Fitness Bucuresti, sector 6, Drumul Taberei.

 

 

AUTOPIESEONLINE24.RO

www.cel.ro