facebook

gymhouse-main-998x450

ANUNTURI INFORMATIVE

 

 

 

  • ACCESUL IN CLUBUL NOSTRU ESTE REZERVAT MEMBRILOR. ACCESUL SE FACE DOAR PE BAZA DE CARD MAGNETIC .
  • PLATA COTIZATIILOR PRECUM SI ELIBERAREA CARDURILOR DE MEMBRU SE FACE LA CASERIA NOASTRA ASTFEL: De LUNI pana VINERI INTRE ORELE 18-21 (mai putin in zilele de sarbatori legale) SAU LA ORICE ORA, ONLINE, ACCESAND SECTIUNEA "PLATI ONLINE" DIN MENIUL DE MAI SUS. PLATILE FACUTE ONLINE INTRE 10-22 SE PROCESEAZA IN APROXIMATIV 2 ORE IN ZILELE BANCARE, IN ZILELE NEBANCARE ESTE POSIBIL SA DUREZE PANA LA 4-5 ORE

  • POSESORII DE 7CARD, SANOPASS SAU ESX POT FOLOSI FACILITATILE NOASTRE IN REGIM DE 24 ORE DUPA CE ACHZITIONAZA UN CARD MAGNETIC DE ACCES DE LA CASERIA NOASTRA.

     

  • PENTRU ORICE ALTE SOLICITARI SAU INTREBARI VA RUGAM SA NE CONTACTATI FOLOSIND SECTIUNEA DE CONTACT.

 

 

Gymhouse - Sala Fitness Drumul Taberei

Din pasiunea pentru sport, Clubul sportiv Gym House Drumul Taberei si-a inceput activitatea in Bucuresti in 2006, cu o sala de fitness deschisa pe Bd. Timisoara nr. 16, sector 6. Un an mai tarziu, ne-am extins activitatea cu o sala cocheta de aerobic si dans. Actualmente Gym House ocupa un spatiu de aprox 600 m2, pe strada Sergent Moise Constantin nr 5C al aceluiasi cartier, Drumul Taberei, in zona Mall Plaza, la numai 2 minute de prima noastra locatie.

La GymHouse Drumul Taberei suntem preocupati de fitness, dansuri, autoaparare, intr-un cuvant, sanatate. Oferim o atmosfera tinereasca si facilitati care includ echipamente cardiovasculare, circuite de tonifiere, greutati libere, studio de dans. Indiferent de obiectivele dumneavoastra, va vom ajuta sa le realizati. Oferim un mediu motivant si distractiv, precum si expertiza prin intermediul personalului nostru. Stim ca o viata sanatoasa reprezinta mai mult decat exercitii fizice. Este vorba de a te simti confortabil in propria piele, cu o atitudine sanatoasa si bineinteles o doza sanatoasa de distractie.

GymHouse Sala Fitness Bucuresti, sector 6, Drumul Taberei.

 

 

 

www.cel.ro