Gymhouse Green

Credem ca mesaje ce încurajează un stil de viaţă sănătos, îndemnuri de a folosi produse bio sau organice, nu sunt doar un trend si au într-adevăr un impact pentru mediul în care trăim? Fiecare dintre noi poate face diferenta prin mica sa contributie

În primul rând să ne amintim că unele produse pe care le folosim ajung, în final, să polueze mediul. Fie că ajung în sistemul de apă sau în atmosfera prin ciclul de viaţă, folosirea produselor eco are o contribuţie pozitivă pentru reducerea contaminării în mediul înconjurător şi îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Dacă iubim animalele apele si platele, este uşor de imaginat cum deversarea chimicalelor în natură le poate afecta.

Cum putem să ajutăm şi să susţinem natura ? Noi la GymHouse folosim produsele eco de curatenie, prietenoase cu mediul înconjurător, folosim cat mai putina si pe cat posibil hartie reciclata, folosim cat mai mult ambalaje de carton reciclate, folosim echipamente IT cu consum redus de energie, folosind surse de iluminat ecologice, folsim cat mai mult mijloace de transport cu consum de conbustibil redus, avem contract de colectare selectiva a deseurilor, reciclam deseurile periculoase (baterii simple sau reincarcabile, echipamente electronice, cartuse de impimanta, etc), folosim vopseluri pe baza de apa la amenajari si intretinere si lista poate continua .

Orice gest, cat de mic, conteaza! INCEPE DE AZI ! Hai sa contribuim impreuna la o planeta mai sanatoasa, la o viata mai sanatoasa!